Pastram secretele discret.tale.sigur.

 

CONFIDENTIALITATE

100% DISCRET

Coletele nu sunt inscriptionate cu numele siteului sau alte delatii ce ar putea divulga continutul acestora.

Monitorizare 24/7

Serverele pe care este gazduit magazinul nostru sunt monitorizate 24/7

Protectie SSL

Magazinul nostru este securizat SSL

Stocam doar informatii minime

Stocam doar informatii minime despre clientii nostri, informatiile sensibile ca metodele de plata sunt stocate de partenerii nostri in cele mai sigure conditii.

Cum iti pastram confidentialitatea?

SC VIVIAN VIXEN SRL-D confirma faptul ca respecta drepturile conferite de Legea nr.677/2001,cu modificarile si completarile ulterioare, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. SC VIVIAN VIXEN SRL-D garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC VIVIAN VIXEN SRL-D. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, oferte speciale, promotii si orice alte informatii pe care operatorul le considera necesare imbunatatirii serviciilor si produsele oferite de SC VIVIAN VIXEN SRL-D, numai cu acordul prealabil al clientului. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 (cu modificarile si completarile ulterioare) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 cu modificarile si completarile ulterioare, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC VIVIAN VIXEN SRL-D are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate; servicii de comunicatii electronice, gestiune economic-financiare si administrative.

FURNIZAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL ESTE VOLUNTARĂ; CU TOATE ACESTEA, DACĂ NU NE OFERIȚI ANUMITE DATE NU PUTEȚI BENEFICIA DE SERVICIILE NOASTRE SAU NU PUTEȚI ACHIZIȚIONA PRODUSE DE LA NOI. CONFORM LEGII NR. 677/2001, BENEFICIATI DE DREPTUL DE ACCES, DE INTERVENTIE ASUPRA DATELOR, DREPTUL DE A NU FI SUPUS UNEI DECIZII INDIVIDUALE SI DREPTUL DE A VA ADRESA JUSTITIEI. TOTODATA, AVETI DREPTUL SA VA OPUNETI PRELUCRARII DATELOR PERSONALE CARE VA PRIVESC SI SA SOLICITATI STERGEREA DATELOR*.SC VIVIAN VIXEN SRL-D se obliga sa aplice mãsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificãrii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Autentificarea operatorilor prin username si parola pentru accesarea datelor cu caracter personal. Aceste username-uri sunt avizate in prealabil de conducerea Vivian Vixen SRL-D si nu se acorda persoanelor din afara companiei sau persoanelor din cadrul companiei fara instuire speciala. Sesiunea tuturor utilizatorilor este setata la 3600 secunde, iar baza de date este accesata doar sub supravegherea atenta a conducerii companiei si nu este realizata de persoane neautorizate sau neinstruite. Accesarea bazei de date se face doar daca este nevoie, iar toate informatiile cu privire la modificarile aduse bazei de date cat si informatii despre userul logat sunt stocate intr-un fisier log.

SERVERELE PE CARE ESTE GAZDUIT SITE-UL NOSTRU SUNT LOCALIZATE IN ROMANIA SI RULEAZA CELE MAI RECENTE SOFT-URI IN MATERIE DE SIGURANTA. DE ASEMENEA SERVERELE SUNT MONITORIZATE 24/7 IAR IN CAZUL UNOR ATACURI FISIERELE MALITIOASE SUNT IMEDIAT STERSE.

PLATFORMA PE CARE ESTE CONSTRUIT MAGAZINUL NOSTRU ONLINE OFERA MASURI DE SIGURANTA CUM AR FI CRIPTAREA PAROLEI CU O CHEIE MD5 CEEA CE O FACE IMPOSIBIL DE DECRIPTAT. DE ASEMENEA SUNTEM SECURIZATI SSL, ASTFEL ORICE COMUNICARE INTRE CLIENTI SI MAGAZIN ESTE CRIPTATA, SPORIND SIGURANTA SI CONFORTUL CUMPARATURILOR FACUTE PE HTTP://WWW.SERTARULSECRET.RO .

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil sau sa faceti dumneavoastra modificarile corespunzatoare. SC VIVIAN VIXEN SRL-D se obliga sa aplice mãsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificãrii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu faptul ca site-ul http://www.sertarulsecret.ro poate seta module cookie in browserul dvs.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail clienti@sertarulsecret.ro