<

Sectiunea “DESPRE NOI” este de fapt despre tine si pentru tine.

Cine suntem?

Despre tine, pentru ca SC VIVIAN VIXEN SRL-D vine si te ajuta sa-ti creezi povestea , asa cum o doresti, zi de zi. Sertarul are o gama larga de produse, lasandu-te sa te descoperi mereu altfel. Despre tine, pentru ca si eu sunt femeie si este despre mine, despre noi.

Transport gratuit

Oferim transport gratuit pentru comenzile mai mari de 200 Lei.

Posibilitate impachetare

Atunci cand vrei sa faci un cadou noi te ajutam, gratuit, si impachetam cu stil si eleganta comanda ta.

Multiple metode de plata

Iti punem la dispozitie mai multe metode de plata: Ramburs, Transfer.

Experienta. Cumparaturi. Satisfactie.

Nu in ultimul rand iti oferim o experinta placuta pentru cumparaturile online.

Pentru tine, pentru discretia ta.

Din pacate, Romania inca este “condusa” de preconceptii. Preconceptia, conform definitiilor, este o prejudecata, o parere, o apreciere, o idee preconceputa ( si adesea eronata) pe care si-o face cineva asupra unui lucru sau a unei probleme, adoptata, de obicei, fara o cunoastere directa a faptelor, fara o cercetare prealabila a problemei/situatie/persoanei respective. Astfel de prejudecati, te impiedica sa intri in magazinul de langa job, in cel din Mall, in buticul din piata ... pentru ca acolo e magazinul de lenjerie “deochiata”.

Sunt total impotriva acestor idei, insa m-am adaptat si am venit in ajutorul tau. Ti-am creat un cadru intim, un cadru privat, propiul tau SERTAR secret. Aici poti sa iti achizitionezi cea mai “deochiata” costumatie sau pur si simplu un compleu delicat.

Pentru ca lenjeria este ceva intim, ceva personal si exclusiv pentru tine!

HMM....

putin despre lenjeria intima

Cuvantul "Lenjerie" cu sensul de "lenjerie intima" a fost solosit pentru prima data in 1922. Folosirea informala sugereaza articole de imbracaminte seducatoare si chiar erotice. In general lenjeria intima este gandita pentru a fi purtata de femei, insa unii producatori creeaza si pentru barbati. Conceptul de lanjerie intima ce se refera la lanjerie de corp seducatoare a fost dezvoltat in secolul al 19-lea ca o nevoie a femeilor de a inlocui corsetele incomode de la acea vreme.

Industria lenjeriei intime s-a dezvoltat in seculul 21 cu creatii si design dedubland utilizarea ca si articol de imbracaminte la vedere. Francezii numesc asta 'dessous-dessus' care inseamna lenjeria interioara ca lenjerie exterioara.

OUR HISTORY

2015

Noi, cei de la SertarulSecret.ro, consideram ca lenjeria intima ocupa un loc important in viata noastra cotidiana, insa niciodata nu ii acordam atentia cuvenita. De aceea am hotarat sa deschidem SertarulSecret.ro, un magazin online cu lenjerie intima, eortica sau nu, ca un raspuns la nevoia de educatie in ceea ce priveste acest articol de imbracaminte.

Am dorit inca de la inceput ca lenjeria intima sa ocupe locul principal in magazinul nostru online, insa tu cea care o cumperi sa te simti deosebita, frumoasa si mai ales sexy. Urmatorul pas a fost transpunerea ideii in practica, ceea ce a durat cam 3 luni, in care am construit magazinul nostru cu lenjerie intima online.

Lansarea a avut loc in luna Decembrie, iar primele comenzi au venit, cum era si firesc, din partea prietenilor si cunostintelor. Aventura de a avea un magazin online cu articole de lanjerie intima, unele mai cuminti altele mai "wicked" incepuse....

2016

Anul 2016 a fost incarcat, am fost laudati, dar si criticati, si am incercat sa transpunem si sa adaptam siteul nevoilor tale.

Am diversificat categoriile de produse, am imbunatatit anumite aspecte tehnice ale siteului si am continuat sa oferim locul cuvenit lenjeriei intime prin produse de calitate. Fie ca a fost vorba de o pereche de dresuri, o pereche de chiloti tanga, un corset sexy, mereu am incercat sa oferim descrieri amanuntite, sfaturi si preturi care sa reflecte raportul calitate/pret.

2017

Din dorinta de a performa in nisa de magazine online cu articole de lanjerie intima de calitate, am descis ca este momentul sa aducam un aer proaspat si sa refacem magazinul online. Speram sa iti placa ceea ce a iesit :)

Intentionam sa dam un aer mai erotic magazinului si sa introducem o noua categorie cu jucarii sexuale

In viitor dorim sa deschidem propria linie de creatie de lenjerie intima, prin care sa oferim articole gandite si create din pasiune care sa reflecte dorintele si nevoile tale de zi cu zi dar si care sa imbunatateasca viata de cuplu.