Termeni

1. Datele de identificare ale societatii comerciale
Magazinul on-line www.sertarulsecret.ro este propietatea SC VIVIAN VIXEN SRL-D cu urmatoarele date de identificare:
Sediul Social : Municipiul Rm. Valcea, Str. Zavoieni, nr. 34, , Judet Valcea
CUI: 35038695
Numar de ordine in Registrul Comertului :J38/565/23.09.2015

2. Momentul incheierii contractului la distanta
Contractul la distanta se considera incheiat in momentul in care S.C. VIVIAN VIXEN S.R.L.-D confirma primirea comenzii si isi ia angajamentul executarii comenzii prin intermediul postei electronice.

3. Pasii de la plasarea comenzii, pana la livrarea catre consumator

3.1. SELECTARE CULOARE & MARIME

3.2. CANTITATE & ADAUGARE IN COS

3.3. VIZUALIZARE & TERMINARE COMANDA

3.4. CREARE CONT & LOGIN

3.5. LIVRARE & PLATA

mai mult

4. Respectarea termenelor legale de returnare a produselor
S.C. VIVIAN VIXEN S.R.L.-D. se obliga sa respecte termenele legale de returnare a produselor.

mai mult

5. Securitatea datelor cu caracter personal
S.C. VIVIAN VIXEN S.R.L.-D. se obliga sa respecte legile in viguare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

mai mult

6. Drepturi de autor
Pe platforma site-ului www.sertarulsecret.ro se ragasesc texte, imagini, elemente grafice, design, aplicatii, programe, scripturi si alte date - originale sau oferite de producatori/colaboratori cu dreptul de utilizare - si constituie proprietatea societatii S.C. VIVIAN VIXEN S.R.L.-D. si/sau al asociatilor sai si/sau al partenerilor sai si/sau al furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea, fara acordul scris al S.C. VIVIAN VIXEN S.R.L.-D., a oricarora dintre elementele de natura celor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Clientului i se garanteaza de catre societate access limitat pe site, in interes personal. Clientul nu are dreptul de a descarca, modifica, reproduce, copia, vinde, exploata - integral sau partial – pe de site-ul www.sertarulsecret.ro, fara acordul scris al S.C. VIVIAN VIXEN S.R.L.-D.


Daca observati ca au fost incalcate drepturile de autor, va rugam sa ne contactati la clienti@sertarulsecret.ro

Conditii

Prin folosirea site-lui www.sertarulsecret.ro, clientul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel ce ar putea sa apara intre client si societatea S.C. VIVIAN VIXEN S.R.L.-D. si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu crearea contului, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

7. Declinare de responsabilitati

7.1. S.C. VIVIAN VIXEN S.R.L.-D. publica informatii pe site-ul www.sertarulsecret.ro pentru a oferi servicii utilizatorilor si clientilor sai, dar refuza orice responsabilitate cu privire la posibilitatea unor erori tehnice si/sau erori tipografice. Odate aduse la cunostiinta aceste erori, S.C. VIVIAN VIXEN S.R.L.-D. va efectua modificarile necesare;

7.2. S.C. VIVIAN VIXEN S.R.L.-D. isi rezerva dreptul de a aduce modificari/corecturi site-ului www.sertarulsecret.ro, fara o notificare prealabila;

7.3. S.C. VIVIAN VIXEN S.R.L.-D isi declina orice responsabilitate pentu eventualele probleme, daune, virusi sau riscurile pe care Utilizatorul le poate intampina in timpul unei utilizari abuzive a site-ului si declina orice responsabilitate din eventualele operatiuni defecte ale site-ului ca urmare a dezactivarii "cookies" in browser-ul utilizatorului.

7.4. S.C. VIVIAN VIXEN S.R.L.-D isi declina orice responsabilitate in cazul in care, din cauza unei configuratii particulare sau defectiune a ale dispozitivului cu care clientul acceseaza site-ul, culorile produselor vizualizate ar putea fi usor diferite de original.

7.5. S.C. VIVIAN VIXEN S.R.L.-D isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile prevazute in aceasta nota juridica, atunci cand este necesar, fara o notificare prealabila.

8. Pentru a fi clientul nostru, trebuie sa :

-aveti varsta minima de 18 ani
-aveti o adresa de mail valabila

Achizitionarea produselor acestui magazin, reprezinta acceptarea de catre cumparator a “Termenilor si Conditiilor” prezentate aici.
Clientii si utilizatorii site-ului, trebuie sa citeasca periodic aceasta pagina, pentru actualizari, modificari si corecturi.